DAFTAR AHLI

DAFTAR AHLI

Anda surirumah? Pekerja sepenuh masa? Ingin menambah kewangan anda? Samada secara part time atau full time... jom sertai kami sebagai pengedar Shaklee sekarang! Duduk rumah boleh buat duit? Ingin menjana income 4-5angka dgn modal serendah RM65?

Kami memerlukan Pengedar Shaklee di seluruh negara.Terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.

Kelebihan Menjadi Pengedar Shaklee :

1. SHAKLEE ADALAH JENAMA TERKENAL & BERKUALITI

Shaklee adalah jenama terkenal yang semakin menjadi pilihan rakyat Malaysia kerana kualiti produknya dan harganya yg sangat berpatutan berbanding produk jenama-jenama lain di pasaran.

2. MODAL & RISIKO YANG RENDAH

Tidak seperti bisnes lain yang memerlukan modal yang tinggi dan risiko yang tinggi, hanya modal serendah RM65 sahaja di perlukan untuk pendaftaran seumur hidup sebagai Pengedar Shaklee. Tidak ada yuran atau komitmen bulanan.

3. HARGA AHLI YANG RENDAH

Semua Pengedar Shaklee boleh membeli produk Shaklee dengan harga yang lebih rendah. Jika anda seorang PENGGUNA TEGAR Shaklee, lebih baik anda mendaftar terus sebagai AHLI SHAKLEE walaupun tidak mahu berniaga.

Ini kerana anda dapat mengumpul point dan Shaklee akan memberi CASH BONUS daripada point tersebut. Ia ala-ala seperti Jusco Card, Tesco Card, Bonus Link. Kumpul point dan dapat BONUS.

4. BONUS YANG LUMAYANShaklee menawarkan pakej bonus yang lumayan kepada setiap Pengedar berdasarkan jualan. Ini termasuk bonus wang tunai, bonus kereta, percutian/ haji dan umrah dan banyak lagi. Lagi banyak jualan, lagi banyak bonus anda. Anda tentukan.

Jika tiada jualan jangan risau kerana anda tidak di kenakan sebarang caj atau komitmen bulanan. Cuma tiadalah bonus. Jadi tiada risiko di pihak anda.

5. PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN MUDAH

Anda boleh menjadi pengedar Shaklee secara part time. Samaada anda bekerjaya ataupun surirumah, bisnes Shaklee sangat sesuai untuk anda !!


Ini kerana anda masih boleh membuat kerja seharian dan menguruskan bisnes Shaklee kerana ianya mudah. Semuanya secara online sahaja dan anda tidak perlu keluar dari rumah atau ke pejabat pos pun. Sangat mudah dan jimat !!

6. SISTEM ONLINE & PENGHANTARAN yang MUDAH

Shaklee mempunyai sistem online yang mudah di gunakan. Anda tidak perlu lagi pergi ke branch shaklee untuk mengambil produk dan kemudian ke pejabat pos untuk diposkan kepada pelanggan.

Order boleh dibuat melalui sistem online Shaklee dan produk akan di hantar terus oleh Shaklee kepada pelanggan anda melalui courier. Mudah dan menjimatkan masa dan wang anda.

7. EKSKLUSIF SUPPORT GROUP YANG SANGAT HEBAT

Dengan menyertai Shaklee sebagai pengedar dibawah naungan Healthy Nurjannah, anda akan dijemput khas ke support group yang hebat untuk sama-sama membantu anda memahami produk Shaklee dan teknik & tips utk bisnes secara online.

**AMARAN !!**

TAWARAN seperti di atas ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain HEALTHY NURJANNAH. Dan kami tidak bertanggungjawab jika anda tidak dapat BONUS seperti yang dinyatakan !!!

SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee yang bersama-sama group kami. Menjana INCOME 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN bertaraf 6 STARS, UMRAH & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!


Jom pm kami jika berminat..

Further info:


Shaklee Independent Distributor

Call/ SMS/WhatsApp
☎  012-6412248 (Effa)