Skip to main content

DAFTAR AHLI

DAFTAR AHLI

Anda surirumah? Pekerja sepenuh masa? Ingin menambah kewangan anda? Samada secara part time atau full time... jom sertai kami sebagai pengedar Shaklee sekarang! Duduk rumah boleh buat duit? Ingin menjana income 4-5angka dgn modal serendah RM65?

Kami memerlukan Pengedar Shaklee di seluruh negara.Terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.

Kelebihan Menjadi Pengedar Shaklee :

1. SHAKLEE ADALAH JENAMA TERKENAL & BERKUALITI

Shaklee adalah jenama terkenal yang semakin menjadi pilihan rakyat Malaysia kerana kualiti produknya dan harganya yg sangat berpatutan berbanding produk jenama-jenama lain di pasaran.

2. MODAL & RISIKO YANG RENDAH

Tidak seperti bisnes lain yang memerlukan modal yang tinggi dan risiko yang tinggi, hanya modal serendah RM65 sahaja di perlukan untuk pendaftaran seumur hidup sebagai Pengedar Shaklee. Tidak ada yuran atau komitmen bulanan.

3. HARGA AHLI YANG RENDAH

Semua Pengedar Shaklee boleh membeli produk Shaklee dengan harga yang lebih rendah. Jika anda seorang PENGGUNA TEGAR Shaklee, lebih baik anda mendaftar terus sebagai AHLI SHAKLEE walaupun tidak mahu berniaga.

Ini kerana anda dapat mengumpul point dan Shaklee akan memberi CASH BONUS daripada point tersebut. Ia ala-ala seperti Jusco Card, Tesco Card, Bonus Link. Kumpul point dan dapat BONUS.

4. BONUS YANG LUMAYANShaklee menawarkan pakej bonus yang lumayan kepada setiap Pengedar berdasarkan jualan. Ini termasuk bonus wang tunai, bonus kereta, percutian/ haji dan umrah dan banyak lagi. Lagi banyak jualan, lagi banyak bonus anda. Anda tentukan.

Jika tiada jualan jangan risau kerana anda tidak di kenakan sebarang caj atau komitmen bulanan. Cuma tiadalah bonus. Jadi tiada risiko di pihak anda.

5. PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN MUDAH

Anda boleh menjadi pengedar Shaklee secara part time. Samaada anda bekerjaya ataupun surirumah, bisnes Shaklee sangat sesuai untuk anda !!


Ini kerana anda masih boleh membuat kerja seharian dan menguruskan bisnes Shaklee kerana ianya mudah. Semuanya secara online sahaja dan anda tidak perlu keluar dari rumah atau ke pejabat pos pun. Sangat mudah dan jimat !!

6. SISTEM ONLINE & PENGHANTARAN yang MUDAH

Shaklee mempunyai sistem online yang mudah di gunakan. Anda tidak perlu lagi pergi ke branch shaklee untuk mengambil produk dan kemudian ke pejabat pos untuk diposkan kepada pelanggan.

Order boleh dibuat melalui sistem online Shaklee dan produk akan di hantar terus oleh Shaklee kepada pelanggan anda melalui courier. Mudah dan menjimatkan masa dan wang anda.

7. EKSKLUSIF SUPPORT GROUP YANG SANGAT HEBAT

Dengan menyertai Shaklee sebagai pengedar dibawah naungan Healthy Nurjannah, anda akan dijemput khas ke support group yang hebat untuk sama-sama membantu anda memahami produk Shaklee dan teknik & tips utk bisnes secara online.

**AMARAN !!**

TAWARAN seperti di atas ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain HEALTHY NURJANNAH. Dan kami tidak bertanggungjawab jika anda tidak dapat BONUS seperti yang dinyatakan !!!

SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee yang bersama-sama group kami. Menjana INCOME 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN bertaraf 6 STARS, UMRAH & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!






Jom pm kami jika berminat..

Further info:


Shaklee Independent Distributor

Call/ SMS/WhatsApp
☎  012-6412248 (Effa)
 


Comments

Ani said…
hi...
boleh saya tahu mcm mana nak join ahli?
Sharifah Jamil said…
Call me 012-6412248

Popular posts from this blog

KESAN SAMPINGAN SELEPAS MENJALANI RAWATAN KIMOTERAPI

Apabila merawat pesakit kanser dengan kemoterapi, adalah lebih baik jika sekiranya pakar kesihatan boleh merawat bahagian di mana kanser wujud sahaja. Malangnya, perkara sedemikian tidak selalu dapat berlaku.

Kemoterapi menghapuskan sel yang terbahagi dengan kerap, seperti sel kanser. Namun begitu, rawatan ini tidak hanya menghapuskan sel kanser tetapi juga sel biasa yang terbahagi dengan cepat. Sel sedemikian terdapat di dalam:

Mulut Kulit Sum-sum tulang Saluran penghadaman Rambut Sistem saraf Buah pinggang, pundi kencing dan paru-paru Sistem pembiakan Oleh sebab tisu sihat juga mungkin rosak semasa kemoterapi, rawatan mungkin boleh menyebabkan kesan sampingan. Jika doktor telah memilih kemoterapi sebagai rawatan bersesuaian untuk anda, ia amat penting untuk anda mempelajari bagaimana untuk menguruskan kesan sampingan yang mungkin anda alami
Benarkah Rawatan Kemoterapi dapat Menyembuhkan Kanser ? Ramai pesakit beranggapan proses kimoterapi dan radioterapi boleh menyembuhkan kanser. …

SHAKLEE MEMBANTU MERAWAT PESAKIT TIBI

Apa sebenarnya tibi ni? Pernah dengar batuk kering? Itu pon nama lain bagi tibi. Kita orang melayu mungkin lagi kenal batuk kering daripada tibi. Tapi apabila sebut batuk kering, maka ketakutan kita terhadap sakit itu kurang. Sebab ianya sekadar batuk dan batuk akan hilang sepertimana selesema jugak.

Kebanyakan individu yang dijangkiti tidak akan mendapat penyakit tibi sebab kuman-kuman tibi akan terpendam dan tak aktif dalam badan.

Kuman-kuman tibi jadi aktif apabila SISTEM IMUNISASI GAGAL halang mereka daripada membiak di dalam badan. Setengah orang yang dijangkiti akan dapat penyakit tibi sebaik sahaja dijangkiti iaitu sebelum sistem pertahanan badan sempat melawan kuman-kuman tibi. Tapi sesetengah individu lain pula, akan jatuh sakit beberapa tahun kemudian apabila kuman yang dulunya diam dalam badan terima isyarat daripada sistem daya tahan badan yang lemah dan bertindak balas semula. Di sini peranan kita untuk boost immune kita selalu. Sebab sakit akan serang kita bila sistem…

APA ITU G6PD, PUNCA DAN SIMPTOM??

Apa itu G6PD?

G6PD adalah sejenis enzim dalam sel darah merah iaitu Glucose-6-Phosphate-Dehydrogenase. Ia adalah penyakit genetik dan kebiasannya berlaku pada lelaki. Ia bertanggungjawab untuk mengekalkan kestabilan sel darah merah daripada pecah dan penting dalam proses oksidasi. Sel darah merah yang membawa oksigen dari paru-paru ke tisu di seluruh badan.

Jika sel darah merah tak cukup enzim G6PD, ia takkan mampu menahan keadaan stress seperti dalam kes jangkitan teruk atau bila terdedah kepada sesuatu makanan seperti kacang parang, ubat gegat dan ubat-ubatan tertentu yang diambil sekaligus menyebabkan sel darah merah pecah atau dipanggil hemolisis. Pesakit mungkin menghidap hemolitic anemia jika sel darah merah musnah berterusan dan lebih cepat daripada badan boleh menggantikannya.

Pesakit G6PD dikatakan tahan kepada penyakit demam malaria sebab kuman malaria tidak boleh hidup dalam sel darah merah pesakit G6PD. Penyakit kekurangan G6PD jarang membawa maut dan rawatan bagi kes h…