SET TAMBAH BERAT BADAN

Adakah Anda Terlalu Kurus???

Ingin Tambah Berat Badan???

Jom Saya Kongsikan Bagaimana!!!

Meh saya cerita pasal set gain weight.. atau pun set naikkan berat badan.. saya bukan pelik sangat hal ini kerana saya telah mencubanya dan badan saya yang mengalami masaalah kekurangn berat badan sehingga menyukarkan saya untuk menderma darah....

So hari ni kita sembang skit pasal set tambah berat badan... tak nak la tulis set gemuk, sebab bukan kita nak gemuk.. kita nak berat ideal, tak nak la orang kata kena tiup angin pun melayang kan...

Secara asasnya.. produk yang bagus nak naikkan berat badan ni adalah mealshake... anak-anak pun amik mealshake juga yang picky eater tu... so dewasa pun mealshake juga la...

sebaiknya amik full set gain weight ni.. iaitu mealshake + vita lea + b complex

  • mealshake sumber protein utk meningkatkan berat badan.
  • vita lea menyumbangkan semua nutrient penting supaya badan kita dapat bekerja dengan baik.. lg pun top up mineral dan vitamin yang dah lama tak cukup dalam badan tu.
  • B complex pula akan menerbitkan rasa lapar bila kita tak cukup gula dalam badan... so ini dpt mencukupkan gula yang sepatutnya... 
  •  


✿ MEAL SHAKE✿
Mengandungi 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya dengan kalsium, fiber dan protein. mealshake ini berperisa vanila dan sedap jika diminum begitu sahaja bersama air kosong/susu.


✿VITALEA✿
Mempunyai 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembetukan sel darah merah. Khasiat lainnya, membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid/beguk, memberi badan rasa bertenga dan tidak mudah lesu, menjadikan kulit sentiasa tegang, menelak pitam dan pening.


✿Vita B Complex✿
Mempunyai 8 jenis vitamin B yang oenting untuk badan. mengawal kadar metabolisme dalam badan, mengekalkan kesihatan kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan, memberi mood happy dan meningkatkan sistem pertahanan badan.


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.*

Untuk maklumat dan keterangan lanjut:

PENGEDAR SAH SHAKLEE

COD AREA MELAKA CHENG/BUKIT RAMBAI/ALOR GAJAH/KRUBONG/MITC/AYER MOLEK/TIANG DUA/JASIN/MERLIMAU

SHARIFAH JAMIL

HP : 012-6412248

Email : healthynurjannah@gmail.com

FB Pages : Healthy Nurjannah

Setiap pembelian daripada saya, anda layak mendapat panduan pemakanan vitamin dan konsultasi daripada saya setiap masa.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.